Χίος Πόλη

27/10/17 13:47

τελ. ενημ.: 28/10/17 14:47

ΒΙΝΤΕΟ/ ΦΩΤΟ: Ένα σχολειό προς τιμή του σπουδαιότερου Χιώτη, του Σταμάτη Κριμιζή

Εγκαίνια για τη νέα σχολική πτέρυγα του Βροντάδου

Ένα έργο επένδυση που θα λύσει το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν τα σχολεία στο Βροντάδο για τα επόμενα 100 χρόνια, ένα έργο που χρειάστηκε να σχεδιάσουν, να μελετήσουν, να εντάξουν στο ΕΣΠΑ και να υλοποιήσουν όχι μία αλλά 4 συνεχόμενες δημοτικές αρχές, εγκαινιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στον Βροντάδο.

Η νέα πτέρυγα του Γυμνασίου, του ΓΕ.Λ. και του ΕΠΑ.Λ. της περιοχής άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του για εκατοντάδες μαθητές και τους καθηγητές τους αποτελώντας ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού.

Η σπουδαιότητα της νέας πτέρυγας, συνδέθηκε άρρηκτα και με τη σπουδαιότητα του ανθρώπου που φέρει το όνομά της, του κορυφαίου δηλαδή Αστροφυσικού Σταμάτη Μ. Κριμιζή.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Σταμάτης Κριμιζής μαζί με την Περιφερειάρχη Χρ. Καλογήρου έκοψαν την κορδέλα χειροκροτούμενοι από τους παριστάμενους, μαθητές, καθηγητές, γονείς, αιρετούς και εξέχοντα πρόσωπα της βρονταδούσικης κοινωνίας. 

 

ΒΙΝΤΕΟ/ ΦΩΤΟ: Ένα σχολειό προς τιμή του σπουδαιότερου Χιώτη, του Σταμάτη Κριμιζή Εγκαίνια για τη νέα σχολική πτέρυγα το...

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση