11.4.2018 20:12

ΒΙΝΤΕΟ | Ακόμα περιμένουν τα σκίαστρα στην αίθουσα επιβατών του Τελωνείου

Πάει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής διαβεβαίωνε τον τότε πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου Γ. Γεωργούλη ότι οι 2.500 ευρώ που διατέθηκαν για την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή σκιάστρων στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας επιβατών του Τελωνείου θα πιάσουν τόπο.

Παρότι το Επιμελητήριο με τη βοήθεια του Αρχιτέκτονα Γ. Μπουσέ εκπόνησε τη μελέτη που προέβλεπε την τοποθέτηση μόνιμων κατασκευών πάνω στις οποίες θα τοποθετούταν αδιάβροχα σκίαστρα PVC, το έργο σταμάτησε με την πρόφαση ότι αυτές οι κατασκευές θα αντιμετώπιζαν προβλήματα στατικότητας.

Ο Αντ. Κέφης από την πλευρά του διαβεβαίωνε ότι θα χρειαστεί μία περίπου εβδομάδα για την εκπόνηση της στατικής μελέτης ώστε το έργο να προχωρήσει, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ μέχρι και σήμερα.

«Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Το καλοκαίρι πλησιάζει και πάλι οι άνθρωποι θα είναι κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου εμφανώς ενοχλημένος.

Τελικά αποφασίστηκε η σύνταξη επιστολής με αποδέκτη τον Δήμο μέσα από την οποία θα εκφράζεται η δυσαρέσκεια του Επιμελητηρίου αλλά και η παράκληση το έργο να προχωρήσει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ