Χίος Πόλη

21/4/17 15:45

τελ. ενημ.: 22/4/17 20:50

Αυστηρό μήνυμα της Εισαγγελέως προς κάθε κατεύθυνση: «Είμαστε εδώ…»

Αυστηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Δικαιοσύνη είναι παρούσα και βλέπει, έστειλε από την έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χίου η Εισαγγελέας Πρωτοδικών του νησιού, στο πλαίσιο της δίκης μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, για δύο Χιώτες που αργά το βράδυ της Πέμπτης συνελλήφθησαν από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος μεταναστών και προσφύγων ενώ ένας από τους δύο παραπέμπεται και με την κατηγορία της αντιποίησης αρχής αφού φέρεται να δήλωνε αστυνομικός.

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε την διατήρηση της κράτησής τους μέχρι τη Δευτέρα οπότε η υπόθεση θα εκδικαστεί με τακτική δικάσιμο στις 13:00 κάτι όμως με το οποίο διαφώνησε ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου.

Δικαστής και Εισαγγελέας απαγόρευσαν στους κατηγορουμένους κάθε συναναστροφή με πρόσφυγες και μετανάστες καθώς και να έχουν παρουσία στους καταυλισμούς μεταναστών. «Θα είστε ήσυχοι, διαφορετικά να ξέρετε ότι είμαστε εδώ», είπε η Εισαγγελέας στους κατηγορούμενους τονίζοντας ότι προφανώς κατανοούν για ποιο λόγο τους επιβάλλονται οι συγκεκριμένες απαγορεύσεις.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση