Χίος Πόλη

28/9/17 15:52

τελ. ενημ.: 29/9/17 9:33

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος Πακιστανού μετανάστη στα Θυμιανά

Μαχαιρώθηκε από 27χρονο ομοεθνή του πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ευστρατίου έπειτα από διαφωνία πάνω σε πολιτική συζήτηση

Σε αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο Πακιστανούς μετανάστες ηλικίας 27 και 30 ετών, κατέληξε η μεταξύ τους διαφωνία έπειτα από έντονη συζήτηση για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους. Οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν προσκεκλημένοι σε σπίτι ομοεθνή τους στην περιοχή των Θυμιανών, όταν έπειτα από διαφωνία ο 27χρονος δράστης τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 30χρονο ομοεθνή του στον θώρακα.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, άπαντες νόμιμα διαμένοντες στη χώρα, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 30χρονο στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Άμεση υπήρξε και η κινητοποίηση της Αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος με 3 οχήματα και κατάφερε να συλλάβει τον 27χρονο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση