15.3.2017 12:17

Απεργούν για τα βασικά στο «Σκυλίτσειο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απεργούν για τα βασικά στο «Σκυλίτσειο»

Μόνιμο προσωπικό στο νοσοκομείο, ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας, επισκευή της Παθολογικής Κλινικής, είναι μερικά από τα βασικά αιτήματα των εργαζόμενων στο «Σκυλίτσειο» που συντασσόμενοι με την ομοσπονδία τους συμμετείχαν στην Πανελλαδική απεργία του κλάδου τους.

Ο Γ. Λαμπαδοχητός και ο Γ. Κουτσουράκης μίλησαν για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο «Σκυλίτσειο» ώστε να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα καθήκοντα τους.

«Η εντατικοποίηση της δουλειάς έχει αγγίξει κόκκινο, ο εξοπλισμός των κλινικών είναι πεπαλαιωμένος και η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας που βρίσκεται κυριολεκτικά υπό κατάρρευση υποχρεούται να φιλοξενεί ασθενείς κάτω από άθλιες συνθήκες» ανέφεραν χαρακτηριστικά μην παραλείποντας να καταγγείλουν ότι με την τελευταία βροχή το νερό έσταζε από τις τρύπες στην οροφή της Παθολογικής Κλινικής.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ