27.6.2017 16:21

Αναζητούν το μυστικό των διαγραμμίσεων στην Προκυμαία

Σε μείζον θέμα για το Λιμενικό Ταμείο μετατρέπεται το ζήτημα των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων πεζών, αφού το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου έχει κατακλειστεί με αιτήματα εταιρειών κρουαζιέρας να υπάρξουν άμεσα διαγραμμίσεις στην προκυμαία. Φθάνοντας πλέον στον Ιούλιο, η Λιμενική Επιτροπή αποφάσισε να παρέμβει δεσμεύοντας αρχικά το ποσό των 9.243 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς όμως να μπορεί να κανείς να απαντήσει ποιο υλικό θα χρησιμοποιηθεί.

Η αποτυχημένη εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, δημιούργησε σκέψεις στα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής με χαρακτηριστικότερη την τοποθέτηση του Π. Λαμπρινούδη ότι πρόκειται για πεταμένα λεφτά. Με παρέμβασή του όμως ο Δ. Καράλης σημείωσε ότι υπάρχουν διάφορες αξιόπιστες μέθοδοι που προστατεύουν το χρώμα, όπως δηλαδή έγινε και στις διαγραμμίσεις περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου.

Τελικά η Λιμενική Επιτροπή αποφάσισε στους όρους της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου να προβλεφθεί οι διαγραμμίσεις να γίνουν βραδινές ώρες όχι μία αλλά δύο φορές. Μία μέσα στο καλοκαίρι και μία στο τέλος της θερινής σεζόν. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ