Χίος Πόλη

13/7/17 11:16

τελ. ενημ.: 13/7/17 14:34

Ανανεώστε τις άδειες οπλοκατοχής

Να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ανανέωση των δελτίων κατοχής κυνηγετικών όπλων, καλεί τα μέλη του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου προκειμένου να μη δημιουργηθεί καμία καθυστέρηση ή ταλαιπωρία κατά την έκδοση αδειών θήρας της ερχόμενης κυνηγετικής περιόδου.

Σε όσους έχει λήξει το δελτίο κατοχής όπλου θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρμόδιο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου (Δ/νση: Πολεμίδη 1, Χίος), έχοντας μαζί τους το παλιό δελτίο κατοχής όπλου, το πιστοποιητικό από παθολόγο ή ψυχίατρο και μία έγχρωμη φωτογραφία.

Σε περίπτωση που το Α.Κ.Ο του όπλου έχει λήξει πάνω από ένα μήνα, Ηλεκτρονικό Παράβολο (e-paravolo) το οποίο πληρώνεται σε οποιαδήποτε τράπεζα αξίας 15,00 €, Στον Κ.Α: 6193. Σε περίπτωση που η άδεια κατοχής έχει λήξης σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα τότε πρέπει να πληρωθεί παράβολο (e-paravolo) σε οποιαδήποτε τράπεζα αξίας 3,00 € στον Κ.Α: 6189.

Μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά για την ανανέωση ο κάτοχος θα πρέπει να έχει μαζί του το όπλο για το οποίο θα γίνει η ανανέωση μέσα στη θήκη του.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση