13.7.2017 11:16

Ανανεώστε τις άδειες οπλοκατοχής

Να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ανανέωση των δελτίων κατοχής κυνηγετικών όπλων, καλεί τα μέλη του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου προκειμένου να μη δημιουργηθεί καμία καθυστέρηση ή ταλαιπωρία κατά την έκδοση αδειών θήρας της ερχόμενης κυνηγετικής περιόδου.

Σε όσους έχει λήξει το δελτίο κατοχής όπλου θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρμόδιο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου (Δ/νση: Πολεμίδη 1, Χίος), έχοντας μαζί τους το παλιό δελτίο κατοχής όπλου, το πιστοποιητικό από παθολόγο ή ψυχίατρο και μία έγχρωμη φωτογραφία.

Σε περίπτωση που το Α.Κ.Ο του όπλου έχει λήξει πάνω από ένα μήνα, Ηλεκτρονικό Παράβολο (e-paravolo) το οποίο πληρώνεται σε οποιαδήποτε τράπεζα αξίας 15,00 €, Στον Κ.Α: 6193. Σε περίπτωση που η άδεια κατοχής έχει λήξης σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα τότε πρέπει να πληρωθεί παράβολο (e-paravolo) σε οποιαδήποτε τράπεζα αξίας 3,00 € στον Κ.Α: 6189.

Μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά για την ανανέωση ο κάτοχος θα πρέπει να έχει μαζί του το όπλο για το οποίο θα γίνει η ανανέωση μέσα στη θήκη του.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ