21.2.2024 13:53

Βούλευμα για τον Πατέρα Αντώνιο: Δεν παραπέμπεται σε δίκη - Συνεχίζεται η ανάκριση

Εκδόθηκε το βούλευμα για την υπόθεση του πατρός Αντώνιου και δεν τον παραπέμπει σε δίκη.

Εκδόθηκε το βούλευμα για την υπόθεση του πατέρα Αντώνιου που έχει κατηγορηθεί για δύο περιπτώσεις κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια για ένα παιδί 17 ετών και ένα 13 ετών, τρόφιμοι της Κιβωτού του Κόσμουαπό το διάστημα 2020-2022.

Το βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, δεν τον παραπέμπει σε δίκη αλλά λέει ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η ανάκριση, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star.

Από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου επισημαίνεται, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, ότι: «ο Πατήρ Αντώνιος έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένει ότι η κατασκευασμένη και άθλια σκευωρία που έστησαν κάποιοι με σκοπό να πλήξουν τον ίδιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου αλλά κυρίως την ίδια την δομή της φιλανθρωπίας, θα καταπέσει με πάταγο.

Η μόνη έννοια του πατρός Αντώνιου είναι τα παιδιά που έχουν ανάγκη από αληθινή προστασία και αγάπη, όπως αυτή που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε περισσότερα από 7.000 παιδιά.

Αναφορικά με το βούλευμα, η επιστροφή του στην ανάκριση αποτελεί μία πρώτη δικαίωση των ισχυρισμών του πατρός Αντώνιου».

Τι λέει το βούλευμα

Το βούλευμα μιλά για δύο μάρτυρες που δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν.

Άρα πρέπει να προσέλθουν οι δύο μάρτυρες για να διαφωτίσουν την δικαιοσύνη για το αν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί των δύο ανηλίκων για τις περιπτώσεις της κατάχρησης.

Ο 13χρονος, σύμφωνα με την εκπομπή, φέρεται να έχει πάρει πίσω την καταγγελία του προφορικά με βίντεο. Δεν έχει πάει όμως στις Αρχές να ανακαλέσει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ