27.6.2022 9:44

Βάσω Αλαγιάννη - Πέθανε η συνθέτρια του «Υδροχόου» και του «Αχ Ελλάδα»

ΗΒάσω Αλαγιάννη, η γνωστή συνθέτρια και στιχουργός, που μεταξύ άλλων έγραψε τη μουσική για το εμβληματικό τραγούδι «Αχ Ελλάδα» αλλά και τον «Υδροχόο» σε στίχους του Μανόλη Ρασούλη, δεν είναι πια κοντά μας.

Η Βάσω Αλαγιάννη είχε στενή συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Μανόλη Ρασούλη και τον Νίκο Παπάζογλου ενώ είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Λιδάκη και τον Δημήτρη Μπάση

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση της Χαρούλας Αλεξίου στο Instagram, με την οποία αποχαιρέτησε τη φίλη της Βάσω Αλαγιάννη.

«Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της Αυτή η γυναίκα που ήταν τόσα πολλά πράγματα. Η «Svarno» .Που έγραφε τραγούδια. Που θεράπευε με Reiki. Που συμβούλευε με αυτογνωσία. Που αγαπούσε με πάθος. Που κάπνιζε πολύ. Που έραβε. Που έπλεκε. Που μας μάλωνε να ξυπνήσουμε. Που γελούσε σαν μωρό. Που τραγουδούσε. Που ταξίδευε πολύ. Που μας γέμιζε δώρα.

Η Βάσω Αλλαγιάννη που την τραγούδησα κι εγώ με τους στίχους του Ρασούλη και τους δικούς της στον Ζαμπέτα όπως την τραγούδησαν και τόσοι άλλοι. Η “Svarno” η φίλη μου και master μου στο Reiki. Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της για να αναπαυτεί για πάντα».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ