6.9.2023 12:20

«Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν» - Οργή για την ντροπιαστική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση που έγινε από τα μεγάφωνα του Blue Orizon λίγο αφότου μέλη του πληρώματος έσπρωξαν στον θάνατο 36χρονο, που επιχειρούσε να ανέβει στο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 36χρονος άνδρας επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο, την ώρα που αναχωρούσε από τον Πειραιά, όταν μέλος του προσωπικού τον απώθησε και τον έριξε στο νερό, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στο δίνη της προπέλας και να πνιγεί.

Ο εργαζόμενος, σύμφωνα με μαρτυρίες από το σημείο, δεν επιχείρησε να βοηθήσει τον άνδρα, αλλά αντίθετα ζήτησε να φύγει το πλοίο.

Αμέσως μετά την απόπλευση, ακούστηκε από τα μεγάφωνα ένα μήνυμα, που ενημέρωνε τους επιβάτες ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε «περιστατικό» στο λιμάνι του Πειραιά. «Περιστατικό» χαρακτηρίστηκε η δολοφονία ενός ανθρώπου, ο οποίος είχε εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως «το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν».

«Ενημερώνουμε τους κύριους επιβάτες πως η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ανέφερε αναλυτικά το μήνυμα.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα μέλη του προσωπικού, μεταξύ αυτών ο πλοίαρχος και ο αξιωματικός καταστρώματος. Όλοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ