#Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ Αναστάσιου,

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μεταφέρθηκε το πρωί στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 95χρονος Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα από τα Τίρανα.

Από 30 Δεκεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Τιράνων με ίωση. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, παρουσίασε γαστρορραγία και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στον «Ευαγγελισμό».

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ