Το Φαγί σε πηγαίνει.. Τσουβέλα στη Χίο!

Feb
17

Το Φαγί σε ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σου στις υπηρεσίες του και σε ανταμείβει με έναν ακόμα διαγωνισμό! Αυτή τη φορά σε πηγαίνει... Stand up Comedy με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον Θανάση Παπαγεωργίου, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο στη Χίο!

Και όμως… είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να κερδίσεις τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση - Stand up comedy με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τον Θανάση Παπαγεωργίου το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου - 19:00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, απλώς παραγγέλνοντας καθημερινά το φαγητό, το γλυκό ή τον καφέ σου ONLINE από το αγαπημένο σου site!

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 - 00:00 και λήγει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 - 18:00. Αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση ηλεκτρονικά μέσω του site random.org και τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ξεχωριστή performance στο Ομήρειο!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν αυτόματα όσοι έχουν παραγγείλει ONLINE έστω και μία φορά από το Φαγί.gr κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, από οποιοδήποτε κατάστημα φαγητού ή καφέ της Χίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει επίσης:

- Να έχουν κάνει LIKE στο Official Fan Page του Fagi.gr στο Facebook (εφόσον διαθέτουν λογαριασμό στο FB).

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με SMS αμέσως μετά την κλήρωση.

Το δώρο θα εξαργυρωθεί με την επίδειξη του SMS (ή του κωδικού που θα δοθεί στο νικητή σε περίπτωση τηλεφωνικής ενημέρωσης) και θα ισχύει ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Tip: Όσο περισσότερες φορές παραγγέλνεις από διαφορετικά καταστήματα φαγητού ή καφέ, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή με e-mail στο info@fagi.gr.

Σημείωση:
- Δεν χρειάζεται εγγραφή! Οι συμμετέχοντες ορίζονται βάσει των στοιχείων ανά παραγγελία.
- Δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής! Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αυτόματα όλοι όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις των όρων συμμετοχής (οι προϋποθέσεις που αφορούν ενέργειες στο facebook είναι προαιρετικές).
- Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συμμετέχεις στον διαγωνισμό, ενημέρωσέ μας με email στο info@fagi.gr.
- Ο διαγωνισμός αυτός αφορά ΜΟΝΟ τις παραγγελίες που γίνονται στη Χίο.

Σχόλια άρθρου: 0