Γαστρονομία & Διασκέδαση

1/11/18 13:01

τελ. ενημ.: 2/11/18 9:47

The Mastiha Experience | Το νέο εγχείρημα του Oz που θα αναδείξει επιπλέον την μαστίχα και τη Χίο

Πηγή: OZ cocktail bar (facebook page)
Πηγή: OZ cocktail bar (facebook page)

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο 42 Barstronomy. Athens, η ομάδα του The Mastiha Project, παρουσιάζει το νέο φιλόδοξο σχέδιό της «The Μastiha Εxperience».

Πρόκειται για το λανσάρισμα μιας ολοκαίνουριας ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Mastihaexperience.com), μέσα από την οποία το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το μυστηριακό νησί της Χίου και το μοναδικό στον κόσμο προϊόν του, τη μαστίχα. Σκοπός της νέας αυτής πλατφόρμας είναι να κάνει ευρύτερα γνωστό το προϊόν της μαστίχας και τις ιδιότητές του και ταυτόχρονα να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες και τις ομορφιές του τόπου της από τον οποίο προέρχεται, την Χίο.

Η αυθεντική εμπειρία που προσφέρεται στο « The Mastiha Experience» είναι μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία, που ακολουθεί τη διαδικασία παραγωγής της μαστίχας από τον σκίνο ως το ποτήρι και αποκαλύπτει τα μυστικά της σπάνιας τελετουργίας της συγκομιδής και της παραγωγής του προϊόντος.

Σε αυτήν την ειδική βραδιά, η ομάδα του «The Mastiha Project» συνεργάζεται με τους έμπειρους mixologists του 42 Barstronomy. Athens και μαζί, δημιουργούν cocktails, με βασικό υλικό -τι άλλο;- τη μαστίχα. Το Skinos Mastiha Spirit, η ελληνική εταιρεία με την δυναμική παρουσία της έχοντας δημιουργήσει ένα μοναδικό προϊόν και εκπαιδεύοντας μέσω του The Mastiha Experience bartenders από όλο τον κόσμο, μας συνοδεύει κατά τη διάρκεια όλης της παρουσίασης.

Σχόλια άρθρου: 0