Γαστρονομία & Διασκέδαση

5/7/17 18:04

τελ. ενημ.: 13/7/17 17:39

Πρωτοπόρο ήταν, πρωτοπορεί και χωρίς ζάχαρη το «Mast Stevia»

Ψαγμένα επιχειρηματικά μυαλά οι Γιάννης Μπενέτος και Γιώργος Γαλάτουλας δεν επαναπαύονται. Από νωρίς είχαν ποντάρει στη ανάπτυξη δικτύου προϊόντων με φυσική μαστίχα. Ένα από αυτά, το «Mast», είχε ανοίξει το δρόμο, ως το πρώτο αναψυκτικό με μαστίχα στον κόσμο. Τη διεισδυτικότητα του στην αγορά αντέγραψαν αργότερα κι άλλες εταιρείας, πολλές από τις οποίες δραστηριοποιούνται εκτός Χίου.

Τώρα, έπειτα από πολλές δοκιμές, η εταιρεία «ANEMOS» κυκλοφορεί το πρώτο αναψυκτικό με μαστίχα και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, το «ΜαstStevia».

Ένα δροσιστικό αναψυκτικό με φυσική μαστίχα Χίου, που πίνεται ευχάριστα και χωρίς ...ενοχές. Με τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας, χωρίς καθόλου ζάχαρη, χωρίς θερμίδες. Με γλυκαιμικό δείκτη 0 (μηδέν). Κατάλληλο για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους, κάνουν δίαιτα, ή αποφεύγουν τις περιττές θερμίδες, για όσους δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να καταναλώνουν ζάχαρη.

Με την χαρακτηριστική διακριτική γεύση και το άρωμα της μαστίχας. Με ισορροπημένη γλυκύτητα. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς περιττά χημικά.

Κυκλοφορεί σε γυάλινο μπουκάλι των 250ml.

 

Σχόλια άρθρου: 0