Γαστρονομία & Διασκέδαση

1/12/17 18:27

τελ. ενημ.: 20/2/18 18:54

Πάρτι γενεθλίων με τις έντονες εμπειρίες του The Mindtrap Chios

Το The Mindtrap Chiosπροσφέρει ένα πλήρες πακέτο στη διοργάνωση πάρτι γενεθλίων για παιδιά και εφήβους στους 7 θεματικούς του χώρους. Τα escaperooms,σε όλο τον κόσμο, προσφέρονται για τη διοργάνωση πάρτι μιας και έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο κενό σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες (8-17 ετών) που, λόγω ηλικίας, δε θα μπορούσαν να οργανώσουν μια ομαδική δραστηριότητα π.χ. σε έναν παιδότοπο.

Γονείς και παιδιά μπορούν να προσφέρουν και να μοιραστούν μια μοναδική εμπειρία παίζοντας με τους φίλους τους παράλληλα σε δύο ή περισσότερα δωμάτια την ίδια ώρα έναρξης. Πρόκειται για έντονες, βιωματικές εμπειρίες που μένουν χαραγμένες πολύ περισσότερο από τα 60 λεπτά παιχνιδιού. Το επίπεδο δυσκολίας των δωματίων προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων.

Διαδικασία

-          Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2271301700 ή στο email: chios@themindtrap.comγια να προγραμματιστεί η δραστηριότητα ώστε να γίνει κράτηση σε δωμάτια σε ώρες που είναι διαθέσιμες και εξυπηρετούν γονείς και παιδιά.

-          Προμηθεύονται από το TheMindtrapChiosέντυπες ή/και ηλεκτρονικές προσκλήσεις για να δώσουν τα παιδιά στους φίλους τους.

-          Το TheMindtrapChiosσυνεργάζεται με τοπικό ζαχαροπλαστείο και ο γονέας εξασφαλίζει έκπτωση 20% στην παρασκευή της τούρτας.

-          Το TheMindtrapChiosπαρέχει όλα τα παρελκόμενα για το σερβίρισμα της τούρτας είτε στους χώρους της ρεσεψιόν είτε κατά περίσταση και στους χώρους εντός των δωματίων.

-          Ο κάθε εορταζόμενος στο τέλος παίρνει ως αναμνηστικό δώρο μία τσάντα πλάτης TheMindtrap.

-          Η όλη εμπειρία κρατάει περίπου 90 λεπτά.

Για πάρτι έκπληξη ή γενικότερα για ο,τιδήποτε άλλο θέλουν οι ενδιαφερόμενοι, η εμπειρία του The Mindtrap Chios είναι ικανή να σας βοηθήσει να συνανποφασίσουμε έξτρα πινελιές που θα κάνουν την όλη εμπειρία πραγματικά αξέχαστη.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0