Γαστρονομία & Διασκέδαση

14/12/17 18:12

τελ. ενημ.: 14/12/17 18:12

Μια (σχεδόν) Χιώτισσα αφηγείται παραμύθια στην Αθήνα

Η ομάδα αφήγησης «Χείλια...λένε παραμύθια», με βασική της συντελεστή την Καλλιοπή Λιαδή, καλεί μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν παραμύθια και τραγούδια γιορτινά και μαγικά,  τα Σάββατα 16, 23, 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 18.30, σε ένα αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας, το ζεστό και φιλόξενο HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17) στο Μετς. Οι τρεις αφηγήτριες (Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία, Κοκκίνου και Καλλιόπη Λιαδή) σκορπούν «Νιφάδες από όνειρα, Κλωστές παραμυθένιες» και λάμψη από χρυσόσκονη, καθώς μοιράζονται ιστορίες γιορτινές με παιδικότητα, χιούμορ, μυστήριο, περιπέτεια και μαγεία, γεμάτες γιορτινά, χειμωνιάτικά τοπία και μελωδικά τραγούδια!

Τρεις βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους μας ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών: εκεί που η κυρά Χουχουλιά τινάζει τα παπλώματα της, στο σπίτι μιας καλής νοικοκυράς που αναζητά τους τρεις μάγους, σε ένα νησί και σε ένα χωριό όπου δύο μικρά αγόρια παίζουν μουσική για να ξορκίσουν το κακό, στο μονοπάτι που περπατά ένα ζυμωτό παιδάκι με χρυσή καρδιά.

Ο αρχιμουσικός του παλατιού, Γιάννης  Ανθόπουλος, παίζει με την κιθάρα και τη φλογέρα του ήχους αλλοτινούς, και αγαπημένα, κεφάτα τραγούδια, που οι αφηγήτριες τραγουδούν με το κοινό σαν μια μεγάλη παρέα.

Αφήγηση: Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία, Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή

Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Ανθόπουλος, Πρωτότυπη μουσική: Ειρήνη Νικολακοπούλου

Διάρκεια αφήγησης: 70 λεπτά

Είσοδος: 10 ευρώ / 8 ευρώ ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικό (15 άτομα και άνω) Δεν είναι υποχρεωτική η κατανάλωση ποτού ή ροφήματος.

Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9213310 www.halfnote.gr

 

Σχόλια άρθρου: 0