Γαστρονομία & Διασκέδαση

29/1/18 9:18

τελ. ενημ.: 29/1/18 20:27

Με μουστάρδα Citrus μαγείρεψε ο σεφ Λευτ. Λαζάρου

Η αναγνώριση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων έρχεται από τη χρήση τους από καταξιωμένους Έλληνες σεφ. Η μουστάρδα χιώτικου μανταρινιού Citrus χρησιμοποιήθηκε από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στη δική του επίδειξη στο πλαίσιο του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» στην 5η Έκθεση Expotrof.

Ο γνωστός σεφ την επέλεξε για να προσφέρει συνταγή φάβας με γαρίδες, εκεί που η γεύση του χιώτικου μανταρινιού έδωσε το δικό της άρωμα.

Σχόλια άρθρου: 0