29.1.2018 9:18

Με μουστάρδα Citrus μαγείρεψε ο σεφ Λευτ. Λαζάρου

Η αναγνώριση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων έρχεται από τη χρήση τους από καταξιωμένους Έλληνες σεφ. Η μουστάρδα χιώτικου μανταρινιού Citrus χρησιμοποιήθηκε από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στη δική του επίδειξη στο πλαίσιο του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» στην 5η Έκθεση Expotrof.

Ο γνωστός σεφ την επέλεξε για να προσφέρει συνταγή φάβας με γαρίδες, εκεί που η γεύση του χιώτικου μανταρινιού έδωσε το δικό της άρωμα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ