29.1.2018 9:18

Με μουστάρδα Citrus μαγείρεψε ο σεφ Λευτ. Λαζάρου

Η αναγνώριση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων έρχεται από τη χρήση τους από καταξιωμένους Έλληνες σεφ. Η μουστάρδα χιώτικου μανταρινιού Citrus χρησιμοποιήθηκε από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στη δική του επίδειξη στο πλαίσιο του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» στην 5η Έκθεση Expotrof.

Ο γνωστός σεφ την επέλεξε για να προσφέρει συνταγή φάβας με γαρίδες, εκεί που η γεύση του χιώτικου μανταρινιού έδωσε το δικό της άρωμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ