Γαστρονομία / Διασκέδαση

21/5/18 12:19

τελ. ενημ.: 23/5/18 15:05

Λαχταριστό καλοκαιρινό μενού από τον Chef Γιάννη Στανίτσα στον Τραγανό Κάβουρα

Μια νέα εποχή ξεκινάει στον  «Τραγανό Κάβουρα» με ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού που επιμελείται ο βραβευμένος chef Γιάννης Στανίτσας, σε εκτέλεση του chef de cuisine Γιάννη Λιβανού.O Γιάννης Στανίτσας φέρνει στη κουζίνα του πλέον γνωστού εστιατορίου θαλασσινών των Δυτικών Προαστίων γεύσεις εμπνευσμένες από κλασσικά πιάτα στα οποία δίνει τη δική του πινελιά.

Ο γνωστός chef  έχει δουλέψει σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Αμερική. Η συνάντηση του με τον Τραγανό Κάβουρα και τον Χιώτη βορειοχωρούση επιχειρηματία Γιάννη Στεβή   μετατρέπει το εστιατόριο που άνοιξε τις πόρτες του το 2017 και εντυπωσίασε με τις θαλασσινές του γεύσεις το κοινό της πρωτεύουσας, σε  ένα εστιατόριο με σύγχρονη Ελληνική κουζίνα, δίνοντας βάση στα συστατικά εξαιρετικής ποιότητας.

Χαρακτηριστικά πιάτα που έχουν ως βάση τους το καβούρι είναι:  το burger από soft shell crab με tartar sauce και οι καβουρολουκουμάδες. Εντυπωσιακές συνθέσεις παρουσιάζονται και σε πιάτα όπως ο μουσακάς καραβίδας, το ριζοτοσίταρο με τόνο και wasabi, και τα miniκεμπάπ γαρίδας. Από το εστιατόριο δεν λείπουν και κλασσικές Ελληνικές γεύσεις και αγαπημένα ορεκτικά πιάτα, καθώς και τα ολόφρεσκα ψάρια ημέρας,όστρακα, καβούρια και αστακοίπου παραλαμβάνονται καθημερινά.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να γευτείτε νέες εντυπωσιακές θαλασσινές και όχι μόνο γεύσεις μπορείτε να επισκεφτείτε τον Τραγανό Κάβουρα στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80 Μπουρνάζι. Τηλ:21 0573 1544

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη με Κυριακή 13:00 – 1:00

info@traganoskavouras.gr

www.traganoskavouras.gr

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση