27.5.2017 18:49

Η πρώτη χιώτικη Vodka είναι γεγονός

Φέρει την υπογραφή της ποτοποιίας «Στέφος» και έχει το όνομα του Νεοχωρίου

Ποιος θα το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, ότι η Χίος θα ήταν σε θέση να συστήσει στο καταναλωτικό κοινό τη δική της Vodka. Και όμως, αυτό όχι μόνο αποτέλεσε πραγματικότητα αλλά οι ποιοτικές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες της αγοράς είναι εμφανής.

Η χιώτικη Vodka έχει το όνομα “New Village”, ελληνιστί Νεοχώρι και παράγεται από την ποτοποιία «Στέφος». Το νέο προϊόν της εταιρίας είναι ήδη έτοιμο να πλασαριστεί στην αγορά μιας και το πρωί του Σαββάτου εμφυαλώθηκαν οι πρώτες 1.000 φιάλες.

«Βλέπουμε τι αποζητά η αγορά και κάνουμε συνεχώς νέα πράγματα. Η vodka μας είναι φτιαγμένη από δημητριακά έχει επιλεχθεί η μέθοδος της απόσταξης. Η Vodka γίνεται με δύο τρόπους. Ή μέσω της απόσταξης ή μέσω του ενεργού άνθρακα. Αυτό είναι το πρώτο βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό που μας διαφοροποιεί. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η οξύτητά της είναι 7 όπως και το νερό δηλαδή. Αυτό επιλέχθηκε για να μη χτυπάει η «σκληράδα» του ποτού μόλις το πίνει κάποιος. Σύντομα θα ξεκινήσουμε την παράδοση στην τοπική αγορά, θα κάνουμε τις παρουσιάσεις μας στα μαγαζιά κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, όπως πήγαν και τα υπόλοιπα προϊόντα μας», ανέφερε στον «π» ο κ. Σταμάτης Μονογιούδης. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ