8.8.2017 16:48

Γιορτάζει τη σπουδαία διάκριση η ποτοποιία «Ψυχής»

• ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΡΕΜΠΙΚΟ»

Δυο διακρίσεις στις δυο συμμετοχές της στον πολύ απαιτητικό διαγωνισμό  International WineandSpirit Competition (IWSC) 2017 που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 26 Ιουλίου πέτυχε η ποτοποιία «Ψυχής» αποσπώντας τα ανάλογα βραβεία.

Το Λικέρ Μαστίχα Χίου Ψυχής 26% vol Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) απέσπασε το  SILVER AWARD IWSC 2017 στην κατηγορία TASTING και το BRONZE AWARD IWSC 2017 στην κατηγορία PACKAGING.

Αντίστοιχα το Ούζο Ψυχής Ρεμπίκο  40%vol Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) απέσπασε το    BRONZE AWARD IWSC 2017 στην κατηγορία TASTING .

 Ο διαγωνισμός IWSC θεσπίστηκε το 1969 και θεωρείται ότι είναι ο πιο αναγνωρισμένος διαγωνισμός του είδους του στον κόσμο. Αποτελείται από 2 στάδια. Αρχικά γίνεται τυφλή δοκιμή των προϊόντων και έπειτα τα προϊόντα που πρόκειται να βραβευτούν υπόκεινται σε χημική ανάλυση έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του διαγωνισμού.

 Το 2017 εξελίσσεται σε χρονιά σημαντικών διακρίσεων για την ποτοποιία «Ψυχής». Μέσα στο Μάιο σάρωσε τα βραβεία και στον διαγωνισμό OLYMP AWARDS 2017. Συγκεκριμένα απέσπασε τα εξής βραβεία:

  1. CHIOS MASTIHA LIQUEUR PSYCHIS
  • DESIGN (container)_BRONZE
  • DESIGN (label)_GOLD
  • DESIGN (TOP 20)_GOLD
  • DESIGN (total image)_GOLD
  • TASTE_GOLD
  1. LIQUEUR MASTIHA PSYCHIS
  • TASTE_SILVER
  • OUZO OF CHIOS PSYCHIS No9
    • TASTE_BRONZE
  • OUZO OF CHIOS PSYCHIS REMPIKO
    • TASTE_SILVER

     

    Οι σημαντικές διακρίσεις της χιώτικης ποτοποιίας δίνουν στους συντελεστές της την ευκαιρία να το γιορτάσουν. Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 μας περιμένουν στο Plan B στην Προκυμαία να δοκιμάσουμε επιλεγμένα cocktails με τα βραβευμένα προϊόντα της Ποτοποιίας φτιαγμένα από τους έμπειρους bartenders του καταστήματος.

    Ειδήσεις σήμερα

    Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

    Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ