Εύκολο / Προετοιμασία: 15΄ Ψήσιμο: 25΄
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα φιλέτα γαλοπούλας για περίπου 4 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Αποσύρουμε, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα απλώνουμε σε ταψί.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε πάνω σε κάθε φιλέτο γαλοπούλας μία φέτα μαστέλο και από πάνω το μείγμα με την ντομάτα. Ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί η γαλοπούλα.
Τι πίνουμε
Ενα λευκό κρασί περασμένο από βαρέλι. Ενα Chardonnay, ένα κρητικό χαρμάνι...
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr
Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.