19.4.2017 16:45

Ένα κοκτέιλ διαφήμιση για τη Χίο

Στα Μαστιχοχώρια και στον Κάμπο αναζητώντας γεύσεις και μυρωδιές μαστίχας και εσπεριδοειδών περιπλανήθηκαν οι δυο Bartenders, Γιάννης Κουτσουράδης και Χρήστος Μαζαράκης, προκειμένου να εμπνευστούν για το νέο τους κοκτέιλ που θα συμμετέχει στον διαγωνισμό Skinos Mastiha Spirit.

Ο τίτλος του κοκτέιλ RENAISSANCE που σημαίνει αναγέννηση. Εμπνευσμένοι από τις περσινές καταστροφικές φωτιές στα μαστιχόδεντρα οι δυο Bartenders ονειρεύονται την αναγέννηση της μαστίχας, το “στάξιμο” της πάνω στο δέντρο, αφού ούτε η φωτιά στάθηκε ικανή να τη σταματήσει.

 

Ο διαγωνισμός

Όπως εξηγεί στο politischios.gr ο Γιάννης Κουτσουράδης, ο διαγωνισμός αφορά την εταιρεία concepts που έχει το λικέρ skinos. Αυτή η εταιρεία αγοράζει από τη Χίο τη μαστίχα και βγάζει ένα απόσταγμα που είναι γνωστό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ζευγάρια Bartenders και φτιάχνουν μια συνταγή μεσογειακού χαρακτήρα που να αναδεικνύει όλη τη μεσογειακή κουλτούρα με βασικό συστατικό τη μαστίχα.

Είναι η πρώτη φορά που πάνε 2 Χιώτες στον διαγωνισμό αυτόν και αποφασίσαμε να βγάλουμε την ομάδα μας ΔΥΟ- ΔΥΟ που για αυτό είμαστε γνωστοί οι Χιώτες. Για να προωθήσουμε αυτή την προσπάθεια φτιάξαμε κι ένα βιντεάκι για να δείξουμε το νησί μας.».

Ο ημιτελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Μαίου στην Αθήνα όπου θα παρουσιαστεί το κοκτέιλ από τους ΔΥΟ- ΔΥΟ μπροστά σε Έλληνες κριτές. Σε περίπτωση που πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό στους Έλληνες κριτές θα προστεθούν και δυο ξένοι. Κι αν κερδίσουν και στον τελικό, τότε επόμενος σταθμός είναι το Βερολίνο όπου εκεί θα παρουσιάσουν τη συνταγή τους βγάζοντας το κοκτέιλ τους εκτός συνόρων.

Το βίντεο

Πρόκειται για ένα βίντεο για την προώθηση συμμετοχής τους στον διαγωνισμό του Skinos Mastiha Spirit . Η ομάδα ΔΥΟ - ΔΥΟ ( από το γνωστό οι Χιώτες πάνε δυο -δυο ) ανακαλύπτουν τις μοναδικές γεύσεις του Κάμπου και της Μαστίχας , την κουλτούρα των Μεσαιωνικών χωριών και δημιουργούν το νέο τους κοκτέιλ . #skinosmcc2017 #Dio_DioTeam

Concept: Giannis Koutsouradis Christos Mazarakis
Cinematography/ Director: Pavlos Avagianos
Director of production : Κατερίνα Μουτζουρέλλη (Katerina Moujourelis)
Music: Benn Jordan

Δείτε το βίντεο:https://www.facebook.com/mazarakisx/videos/10155230186304176/

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ