Γαστρονομία & Διασκέδαση

3/7/17 17:46

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:26

1 θέση στα βραβεία κοινού για την ομάδα του Oz Cocktail Bar

• Στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Skinos Mediterranean Cocktail Challenge»

O παγκόσμιος διαγωνισμός του Skinos Mediterranean Cocktail Challenge για το 2017 ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες με μία ακόμη επιτυχία για την ομάδα του Oz Cocktail Bar να προστίθεται στις προηγούμενες.

Στην ταράτσα του Hytra Bar Restaurant της Αθήνας, κάτω από τον αττικό ουρανό, η ομάδα των Γιάννη Μηλιώτη και Γιώργου Σταματελόπουλου είχαν την ευκαιρία να διαγωνισθούν μεταξύ έντεκα ομάδων από έξι διαφορετικές χώρες του κόσμου, παρουσιάζοντας μία μοναδική συνταγή κοκτέιλ με βάση το λικέρ μαστίχας «Skinos”, πετυχαίνοντας την κατάκτησητης 3ης θέσης των κριτών του διαγωνισμού και την 1η θέση στα βραβεία κοινού.

Το επίπεδο του διαγωνισμού ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό ενώ συμμετείχαν ομάδες μερικών από τα 50 καλύτερα βραβευμένα μπαρ του κόσμου όπως το «#1 DeadRabbit» των Η.Π.Α και το «Lost&Found» της Κύπρου το οποίο και κατέκτησε τελικά την 1η θέση του διαγωνισμού.

Την 2η θέση  κατέκτησαν με διαφορά μόλις ενός πόντου από την 3η οι υπέροχες: Αγάπη Πετροπούλου και Ηρώ Καλομοίρη από το «A for Athens»,οι οποίες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πριν τον τελικό την βιωματική εμπειρία του Mastiha Experience, σε ένα κάλεσμα που έγινε από το Oz Cocktail Barπρος όλους τους Έλληνες διαγωνιζόμενους.

Ο Γιάννης και ο Γιώργος αναμφισβήτητα έκλεψαν την παράσταση στην παρουσίασή τους αφού  δημιούργησαν με χιουμοριστική διάθεση και την συμβολή του «συνήθη ύποπτου» Ιάκωβου Κωσταντάμία πολύ ισορροπημένη συνταγή, βασισμένη σε ένα ιδιαίτερο συστατικό όπως είναι ο καρπός του σκίνου και το κουκουνάρι.

Από την Δευτέρα 3 Ιουλίου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε το ποτό της παρουσίασης το οποίο είναι αφιερωμένο στους βιγλάτορες, οι οποίοι προστάτεψαν το νησί από τους πειρατές με τις ατελείωτες ώρες βάρδιων τους.

Στην υγειά των La Sentinella λοιπόν!

Σχόλια άρθρου: 0