22.4.2023 12:31

Μηταράκης: Από τις 21 Μαΐου με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Χίος βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στη Χίο, κ. Νότη Μηταράκη για την προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου

Ακολουθεί το κείμενο της δήλωσης του κ. Νότη Μηταράκη:

Φίλες και Φίλοι,

Στη διάρκεια της βουλευτικής μου θητείας στη Χίο, αντιμετωπίσαμε έντονες προκλήσεις από το 2015 έως σήμερα. Τα δύσκολα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ γίναμε μάρτυρες ακραίων μεταναστευτικών ροών, που κατέστησαν τη Χίο μια υπερδομή.

Τα έργα της Χίου εγκαταλείφθηκαν, ο νησιωτικός ΦΠΑ καταργήθηκε. Σήμερα, έχουμε θέσει υπό έλεγχο το μεταναστευτικό στο νησί μας. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις και κρινόμαστε για το αποτέλεσμα. Βλέπουμε τη Χίο να είναι ένα εργοτάξιο καθώς «τα έργα της γενιάς μας» ολοκληρώνονται και νέα, ιδιωτικά, έργα ξεκινούν. Δίνουμε αναπτυξιακή προοπτική στον τουρισμό, τη ναυτιλία, την πρωτογενή παραγωγή, την καινοτομία.

Είναι πλέον κατάλληλες οι συνθήκες με τη νέα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Χίος να βαδίσει στον δρόμο της ανάπτυξης, με νέες επενδύσεις και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, που θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας, για να μεγαλουργήσουν, για το νησί μας.

Στις 21 Μαΐου προχωράμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Σταθερά μπροστά, με έργα!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ