25.1.2015 10:05

Σαμαράς: Κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

To εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στην Πύλο είκοσι λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς.


 

Εξερχόμενος ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, ασφάλεια και με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες». Μάλιστα ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στους αναποφάσιστους πολίτες, οι οποίοι όπως σημείωσε είναι πολλοί. «Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας οι οποίοι είναι αναποφάσιστοι. Εκείνοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα» δήλωσε στη συνέχεια και κατέληξε: «Είμαι αισιόδοξος πως κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Θα νικήσουμε»!

Mάλιστα ο πρωθυπουργός παραλίγο να φύγει από το εκλογικό κέντρο χωρίς να πάρει μαζί την ταυτότητά του. Μία κυρία όμως από την εφορευτική επιτροπή τον ειδοποίησε και ο Αντώνης Σαμαράς χαμογελαστός πήρε την ταυτότητά του και συνέχισε για να κάνει δηλώσεις... 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ