12.1.2015 15:12

Πρώτος στόχος η ενότητα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κ. ΧΛΩΜΟΥΔΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ

Με τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Χίο όπως οι Ν. Λεοντάρας, Ν. Γεωργούλης και Γ. Βαρκάρης να παρακολουθούν από τις θέσεις του ακροατηρίου, παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Θέτοντας εξαρχής ζήτημα συλλογικής επιδίωξης για κατάληψη της 3ης θέσης ο καθηγητής Κ. Χλωμούδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ παρά τις εσωκομματικές διαφορές τελικά θα καταστεί ρυθμιστής της πολιτικής κατάστασης.

«Θα βρεθούμε στα ίδια μονοπάτια»

Απαντώντας σε ερώτηση του «π» ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χίου Χρ. Κριμιζής εξέφρασε την άποψή του ότι τα δύο κομμάτια του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν στα ίδια μονοπάτια μετά τις εκλογές ενώ έσπευσε να παρέχει κάλυψη στα προβεβλημένα στελέχη που παρά τις εκκλήσεις του κόμματος τελικά δεν έθεσαν υποψηφιότητα με αποτέλεσμα το κίνημα να κατέλθει με μόνο δύο υποψηφίους.

Αιτιολογώντας τη στάση τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημείωσαν ότι η αργοπορημένη απάντηση Τριαντάφυλλου για την κάθοδό του ή μη στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου, ήταν αυτή που λειτούργησε αποτρεπτικά σε άλλα στελέχη που στην αρχή ήταν θετικά σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

«Ας είμαστε πραγματιστές»

Τέλος τόσο ο  κ. Κριμιζής όσο και ο Κ. Χλωμούδης ζήτησαν τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, αποφεύγοντας όμως να απαντήσουν στην ερώτηση του «π» για το αν η συνέχιση κατοχής της βουλευτικής έδρας είναι ένα εφικτό σενάριο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ