Εθνικές Εκλογές 2015

13/1/15 10:42

τελ. ενημ.: 13/1/15 10:42

ΠΑΣΟΚ Χίου: «Δίνουμε μάχη απέναντι στον αναίτιο διχασμό»

Με τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου: «Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται και δεν κληρονομείται», σχολιάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σημειώνοντας ότι ο αγώνας για το κοινό καλό, την πατρίδα και την πρόοδο συνεχίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στην πιο κρίσιμη καμπή της μεταπολιτευτικής περιόδου, λίγες μόλις μέρες πριν την καθοριστική, για το μέλλον της χώρας μας, εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να δώσει τον αγώνα ύστερα από έναν αναίτιο διχασμό.

Ο ίδιος ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου άφησε ως παρακαταθήκη: «Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται και δεν κληρονομείται».

Αντίθετα η πολύχρονη διαδρομή του απέδειξε ότι συνενώνει και προχωρεί.

Είναι ελπιδοφόρο ότι, τόσο τοπικά όσο και Πανελλαδικά, η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και μελών του Πασοκ λειτούργησαν συσπειρωτικά υπέρ της ενότητας της Δημοκρατικής παράταξης.

Σεβόμενοι την επιθυμία και απόφαση του Βουλευτή μας Κώστα Τριαντάφυλλου να μη συμμετάσχει στον τωρινό εκλογικό αγώνα, εμείς εκφράζουμε την σιγουριά ότι, στο προσεχές  μέλλον, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν προκειμένου να δώσουμε, από κοινού, αγώνες υπέρ της Χώρας της Χίου και της Δημοκρατικής Παράταξης. Ο αγώνας για το κοινό καλό, την Πατρίδα και την πρόοδο συνεχίζεται».

Σχόλια άρθρου: 0