18.1.2015 19:03

Καρικατούρες του παλιού δικομματισμού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΕΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΧΙΟ

Με τη φράση «σε λίγο τελειώνουν τα ψέματα για όσους τα είπαν», ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας στα πλαίσια της επίσκεψή της του στη Χίο και με αφορμή την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος στον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

Ο ίδιος χαρακτηρίζοντας ως «καρικατούρες του παλιού δικομματισμού ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.» σημείωσε ότι η μεν Ν.Δ. επενδύει στον φόβο, στην κινδυνολογία και αφυπνίζει τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε δημαγωγική πολιτική, ανευθυνότητα και λαϊκισμό.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Ρήγας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ώστε να καταστεί ρυθμιστής και παράγοντας εθνικής και πολιτικής σταθερότητας.

«Θα πρέπει να προκύψει κυβέρνηση. Αυτό αποτελεί άμεση ανάγκη. Η χώρα δεν αντέχει τις διαδοχικές αναμετρήσεις. Χρειαζόμαστε την ευρύτερη δυνατή συμμαχία όλων των πολιτικών δυνάμεων του πολιτικού τόξου», ανέφερε ο κ. Ρήγας.

«Είμαστε στρατιώτες»

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου την πρώτη του εμφάνιση έκανε και ο δεύτερος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Γιαρίκας. Ερωτώμενος από τον «π» για τα κίνητρα της υποψηφιότητάς του ο κ. Γιαρίκας προσδιόρισε τον εαυτό του ως στρατιώτη κι εθελοντή της παράταξης λέγοντας μάλιστα ότι ανήκει «στο κλιμάκιο ειδικών αποστολών του ΠΑΣΟΚ που στόχο έχει να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στο νησί».

Οι υπογράφοντες το φυλλάδιο

Την ίδια ώρα, την υπογραφή δεκάδων στελεχών που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ στη Χίο, φέρει το φυλλάδιο της Νομαρχιακής που τυπώθηκε και διανεμήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Σε αυτό υπογράφουν οι:

Γιώργος Βαρκάρης, Ελπίδα Τσουρή, Παναγιώτης Καμίτσης, Διαμαντής Σκουλούδης, Γιάννης Κοκκώδης, Στέλιος Καμπούρης, Νίκος Μαμουνής, Νίκος Τσιλίμης, Νίκος Λεοντάρας, Ευθύμης Μονίαρος, Στέλλα Κανάριου, Άννα Καμπά, Κριμιζής Χριστόφορος, Γιάννης Ρες, Σοφία Παρθενίδου, Βασίλης Μυριαγκός, Μιχάλης Φυτούσης, Γιώργος Φωτεινός, Σταμάτης Βαρλάς, Μιχάλης Χανάκης, Νίκος Μαρτάκης, Πέτρος Τζούμας, Νίκος Γεωργούλης. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ