12.1.2015 10:08

Βγήκε για κυνήγι ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΗΓΩΝ

Μετά τις αφίσες... αντιΣΥΡΙΖΑ, που τοποθετήθηκαν στα γραφεία του κυνηγητικού συλλόγου με εντολή της Ομοσπονδίας, τα τοπικά στελέχη του κόμματα πήραν πρωτοβουλία καις συναντήθηκαν με τους κυνηγούς για να εξομαλύνουν τις σχέσεις και να ξεκαθαριστούν κάποια «καυτά» για τοςυ κυνηγούς ζητήματα.

«Την Παρασκευή, έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Χίου και αντιπροσωπείας του συλλόγου κυνηγών Χίου. Σε αυτήν συζητήθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το κυνήγι με τους ενδιαφερόμενους. Τονίσαμε ότι δεν είμαστε ενάντιοι στο κυνήγι όπως σκοπίμως διαδίδουν κάποια κέντρα στα πλαίσια της συνεχούς διαστρέβλωσης των θέσεών μας  και βεβαίως γνωρίζουμε, όπως όλοι οι κάτοικοι των επαρχιών, ότι διαχρονικά το κυνήγι είναι συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου. Η αντιπροσωπεία των κυνηγών μας ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ να διαβουλεύεται με τους τοπικούς συλλόγους κυνηγών, για τις αλλαγές που θα αποφασίσει σαν Κυβέρνηση, πράγμα που εμείς θεωρούμε αυτονόητο. Μας επισήμαναν ότι η νομοθεσία είναι ελλιπής ως προς τις άδειες καθώς και ότι και θηροφύλακες του κυνηγετικού συλλόγου  είναι απαραίτητοι ως απασχολούμενοι  και με πυρασφάλεια και με φυροθηραματικά έργα.

Οι προτάσεις τους κρίθηκαν ενδιαφέρουσες από την αντιπροσωπεία μας και θα προωθηθούν στη διαδικασία διαβούλευσης για το θέμα αυτό», αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ