12.1.2015 15:28

Απαξιώνουν τις ανάγκες των πολιτών

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την μη πρόσληψη Παιδιάτρων από το Σκυλίτσειο και την απουσία γιατρών αυτών των ειδικοτήτων από την τελευταία προκήρυξη, εξέδωσε το ΚΚΕ.

Υποστηρίζοντας ότι η απαξίωση της δημόσιας υγείας, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στηριζόμενη στη λογική του κέρδους και της μείωσης των εξόδων, σε βάρος της ζωής των πολιτών, καλεί τον λαό «να μη χάσει κι άλλο χρόνο. Οι πολιτικές που ζει θα είναι εδώ και την επόμενη των εκλογών, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι διαχειριστής του καπιταλισμού. Οι επιπτώσεις στην Υγεία, την Ασφάλιση θα εξακολουθήσουν τα οξύνονται, τα μνημόνια διαρκείας δεν θα σταματήσουν. Με δυο λόγια η πολιτική της ΕΕ που όλα τα Κόμματα στηρίζουν, εκτός του ΚΚΕ, θα εξακολουθεί να γκρεμίζει κατακτήσεις. Αυτά πρέπει να γίνουν και κριτήριο ψήφου. Η στήριξη του ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές πρέπει να γίνει εφαλτήριο για μια μαχητική εργατική λαϊκή αντιπολίτευση. Γιατί το μόνο Κόμμα που μπορεί σταθερά να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο, που δεν παζαρεύει, που δεν υπογράφει συμβόλαια με το σύστημα, που δεν αναγνωρίζει ότι το χρέος πρέπει να το πληρώσει ο λαός, που παλεύει για αποκλειστικά Δημόσια Υγεία – Πρόνοια, και προετοιμάζει το έδαφος για την εξουσία και διακυβέρνηση του λαού, είναι το ΚΚΕ».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ