5.1.2015 19:16

"Το 2012 δεν υπολόγισα τίποτα, όταν η Ν.Δ. είχε την ανάγκη μου"

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ

Τη δική της απάντηση σε αναφορές για το εκλογικό της αποτέλεσμα το 2012, που έγιναν κατά τη διάρκεια της διευρυμένης ΝΟΔΕ, δίνει με την ακόλουθη δήλωση της η Μαρία Σταυρινούδη:

«Σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Χίου, θα ήθελα να τονίσω με ξεκάθαρο τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση,  τα εξής.

Εμείς όλοι οι Νεοδημοκράτες, ανήκουμε σ ένα κόμμα  η ιστορία του οποίου, ανέκαθεν έβαζε ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ πάνω από πρόσωπα!

Σήμερα στις κρισιμότερες εκλογές της ιστορίας μας, το σύνθημα μας είναι,  ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

Μέσα σε 6 λέξεις-το μέλλον της ιστορικότερης χώρας του κόσμου!

Τα όποια διάσπαρτα σχόλια, περί υποτιθεμένης διάσπασης της τοπικής Ν.Δ , είμαι σίγουρη ότι αποτελούν αποκυήματα φαντασίας και σε κανενός  το μυαλό δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια μια τέτοια σκέψη.

Αντιλαμβάνομαι και δέχομαι ότι υπάρχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στον Κο Μηταράκη κι εμένα , έναντι των υπολοίπων υποψηφίων, μεχρι να ανακοινωθούν οι συνδυασμοί.

Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα κόμματα από την μεταπολίτευση τουλάχιστον και μετά.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να θυμίσω ότι το 2012 στην χειρότερη προσωπική περίοδο της ζωής μου, απεδέχθη τελευταία στιγμή να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ γιατί το κόμμα μου είχε αυτή την ανάγκη.

Χωρίς σχεδόν προεκλογικό αγώνα πήρα 297 ψήφους, για τους οποίους μέχρι και σήμερα περιπαίζομαι.

Όμως ούτε μια στιγμή δεν το μετάνιωσα, ακόμα και όταν ανώνυμα με λοιδορούσαν, γιατί η Ν.Δ και η Ελλάδα για μένα είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!

Ξέρω ότι το ίδιο ακριβώς ΙΣΧΥΕΙ και για όλα τα υπόλοιπα στελέχη της τοπικής Ν.Δ, τα όποια έχουν αποδείξει πολλάκις, ότι όποτε το κόμμα και η πατρίδα το επιτάσσει, δηλώνουν ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Αυτό θα γίνει και τώρα!»

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ