5.7.2013 15:42

Νέο στοίχημα για τους εθελοντές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ10.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ 4.000 ΔΕΝΤΡΑ

Την οργάνωση, τη θέληση αλλά και τις αντοχές των εθελοντικών ομάδων έρχεται να δοκιμάσει πρόταση που κατατέθηκε στον Δήμο Χίου από Χιώτισσα Ομογενή για χρηματοδότηση του Δήμου Χίου μέσω προγράμματος με 10.000 ευρώ για διάφορες δράσεις, υπό την προϋπόθεση να φυτευτούν στον τόπο μας 4.000 δέντρα.
Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα η αντιδήμαρχος Ιωνίας και υπεύθυνη για τις εθελοντικές ομάδες, Αθ. Θλιβίτη, εξήγησε στον «π» ότι η πρόταση κατατέθηκε στον Δήμο και η σκέψη ήταν να αναλάβουν τη φύτευση και τη φροντίδα των δέντρων οι εθελοντικές ομάδες του νησιού. «Είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει ο Δήμος ούτε να φυτέψει τόσα δέντρα και πολύ δε περισσότερο να τα φροντίζει μέχρι να μεγαλώσουν. Μόνο οι εθελοντές μπορούν να αναλάβουν ένα τέτοιο εγχείρημα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Φυτεύω ένα δέντρο για τον τόπο μου

Η χρηματοδότηση προέρχεται από κάποιο πρόγραμμα Πανεπιστημιακού Ιδρύματος του εξωτερικού κι αφορά διάφορες δράσεις και στις σκέψεις της κ. Θλιβίτου είναι η άμεση επικοινωνία με τη Χιώτισσα ομογενείς ώστε να αντιπροταθεί τα χρήματα να δοθούν για πρωτοβουλίες και δράσεις των εθελοντικών ομάδων.

Ενημέρωση

Μάλιστα χθες το απόγευμα σε συνάντηση όλων των εθελοντικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, η κ. Θλιβίτου ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα κι αναμένει την απόφαση των εθελοντών για να προχωρήσει στη συνέχεια.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ