24.1.2014 12:11

Μια Αγκαλιά γεμάτη Αγάπη για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου

Η Διοίκηση, η Διεύθυνση , το Προσωπικό και κυρίως οι Ωφελούμενοι της Στέγης Υποστηριζόμενης  Διαβίωσης Χίου αισθάνονται  βαθιά  και ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά  Τοπικούς Συλλόγους , Εθελοντικές ομάδες επιχειρήσεις  και καταστήματα του νησιού μας  που βρέθηκαν στο πλάι της ΣΥΔ τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.
Στις 7 Δεκεμβρίου  , ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύνδεσμος « Φάρος Βαρβασίου» , πλαισίωσε την ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΣΥΔ   με ένα από τα εφηβικά  μουσικοχορευτικά του τμήματα.
Στις 20 Δεκεμβρίου επισκέφτηκαν την ΣΥΔ μέλη της χορωδίας του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου « Λέων Αλλάτιου».   Μέσα σε θερμό και συγκινησιακό κλίμα η  χορωδία του ομίλου έψαλε  τα κάλαντα  και τραγούδησε γνωστούς μουσικοσυνθέτες με τους ένοικους και το προσωπικό  της ΣΥΔ. 
Από τις 20 έως τις 22 Δεκεμβρίου η καφετέρια  Μy café  στα πλαίσια της δράσης  « Μy wish...my  action …my café…» προσέφερε κάλεσμα στους πελάτες του  να γνωρίσουν από κοντά την προσπάθεια και το έργο της ΣΥΔ .  Επιπλέον η ιδιοκτησία προσέφερε σημαντική οικονομική ενίσχυση καθώς για κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από την καφετέρια, προσφερόταν συμβολικό ποσό στην Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων.
Από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 13 Ιανουαρίου  το καφέ μπαρ  ΟΖ μας  φιλοξένησε στον εκθεσιακό του  χώρο . Στόχος της εκδήλωσης  ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το έργο που επιτελείτε στην ΣΥΔ Χίου.  Η εορταστική εκδήλωση ενισχύθηκε με χρηματική υποστήριξη προερχόμενη από την ιδιοκτησία και τους πελάτες της καφετέριας.
Στις 21 Δεκεμβρίου η χορευτική ομάδα   «Xίος Τango»  διοργάνωσε  μια βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο  στο χώρο του Flocafe . Tα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην ΣΥΔ. Τα μέλη της ομάδας επισκέφθηκαν την δομή και προσέφεραν αυτοπροσώπος τα δώρα τους στους ωφελούμενους παρουσιάζοντας  τους παράλληλα  μια μικρή γεύση από τον ιδιαίτερο χορό. 
Στις 22 Δεκεμβρίου , η εκλεκτή φιλανθρωπική ομάδα «Εν Δράσει» διοργάνωσε  μουσική εκδήλωση  με τίτλο  « Μια αγκαλιά γεμάτη Αγάπη» .  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Κάστρο  με την συμμετοχή του  τραγουδιστή  Λιούντρη Δημήτρη  και της ορχήστρα τους .Επιπλέον την εκδήλωση πλαισίωσε  μουσική μπάντα μαθητών.  Ευχαριστούμε τον Όμιλο Επιχειρήσεων Φεγγουδάκη για την παραχώρηση της αίθουσας. Στην εκδήλωση αντί εισιτηρίου προσφέρθηκαν  είδη ατομικής υγιεινής   για τους ωφελούμενους της ΣΥΔ. Έχοντας τον ίδιο στόχο ,  ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου chiosrunning με αφορμή ομαδική τους ετήσια συνέλευση  συγκέντρωσε εξίσου σημαντικές ποσότητες ειδών ατομικής υγιεινής .
Στις 9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίττας της ΣΥΔ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θολοποταμίου « Η Αναγέννηση». Τα μέλη του συλλόγου  προσέφεραν δώρα  και ευχές στους ωφελούμενους . Την εκδήλωση μας τίμησαν  αντιπρόσωποι όλων των παραπάνω συλλόγων , εθελοντές και φίλοι της ΣΥΔ.   
Τέλος ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Χιακής Αδελφότητας Νέας Υόρκης « Αγιά Μαρκέλλα» οπού ετησίως ενισχύουν το έργο της ΣΥΔ.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ