4.6.2013 13:15

Καθάρισαν την παραλία του Κάστρου

ΔΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Καθάρισαν και μετέτρεψαν τη Βόρεια παραλία του Κάστρου από εστία μόλυνσης  σε παραθαλάσσια περιπατητική διαδρομή σπάνιας ομορφιάς, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος» με ισχυρό χέρι βοηθείας από την εθελοντική ομάδα «Εν Δράσει».

Οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το πρωί στην παραλία του Κάστρου από την πλευρά της ιχθυόσκαλας  και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Στόχος ήταν να αποδείξουν σε όλους και να αναδείξουν καθαρή πια την αρχοντιά του Κάστρου ακολουθώντας τη ρήση «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά».

Αυτή την Κυριακή η εθελοντική ομάδα «Εν Δράσει» συνεχίζει με καθαρισμό στη Νέα Μονή.

Και αυτή την Κυριακή

Συγκεκριμένα την Κυριακή 9 Ιουνίου η εθελοντική ομάδα «Εν Δράσει» καλεί όσους θέλουν να βρεθούν στη Νέα Μονή, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί αποψίλωση και καθαρισμός του χώρου του μοναστηριού από αγριόχορτα κ.λπ.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να φέρουν μαζί και τα ανάλογα εργαλεία (τσαπάκια, γάντια, εργαλεία για κλάδεμα) και ότι άλλο κρίνει καθένας απαραίτητο. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για χορτοκοπτικά μηχανήματα καθώς κρίνονται απολύτως απαραίτητα! Μετά το πέρας των εργασιών θα φάνε όλοι μαζί, με φαγητά που θα έχουν φροντίσει να ετοιμάσουν από το σπίτι τους!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ