2.4.2013 8:51

Ικανοποίηση από την Εκπαίδευση για τους Εθελοντές Πυροσβέστες της Ιωνίας

Ο Σύλλογος μας ανταποκρινόμενος στην πρωτοβουλία της ομάδας ΟΜΙΚΡΟΝ να έρθουν στο νησί μας μέλη της Ε.Μ.Α.Κ για την εκπαίδευση στο θέμα των Δασικών Πυρκαγιών έγινε αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα έξοδα αλλά και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η εκπαίδευση που έλαβε χώρα για τρεις μέρες στην έδρα μας αφορούσε τόσο τη θεωρητική αλλά τόσο και στην πρακτική άσκηση για την κατάσβεση πυρκαγιών με πεζοπόρο τμήμα. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν αρκετά μέλη μας με τον εξοπλισμό τους και όλα τα διαθέσιμα οχήματα αλλά και τρεις ανθυπολοχαγοί της 96 Α.Δ.Τ.Ε.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους δύο Πυραγούς της 6ης Ε.Μ.Α.Κ κυρίους Γ. Κολοκοτσά και Α. Λούρμπα για τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους που μας μετέδωσαν αλλά και για τις χρήσιμες συμβουλές τους. Επίσης ευχαριστούν την Π.Υ Χίου για τη θετική εισήγησή της στο Αρχηγείο, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων κύριο Κ. Παπαδόπουλο για την χορήγηση της αίθουσας του σχολείου αλλά και των μέσων προβολής των θεωρητικών. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Ξενοδοχείο AMARANDOS στη Βοκαριά του Γ. Κακκίτση για την φιλοξενία στους άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ