Εθελοντισμός

17/11/16 13:06

τελ. ενημ.: 17/11/16 13:06

Άριστα στην "ΟΜΙΚΡΟΝ"

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "Μ. ΤΣΑΚΟΣ"

Πρωταγωνιστές στις φωτιές και όπου αλλού υπάρχει εθελοντική δράση, τα μέλη της "ΟΜΙΚΡΟΝ", "ξύπνησαν" το πνεύμα εθελοντισμού στο νησί μας, ανέδειξαν την αξία της προσφοράς και ενεργοποίησαν αντίστοιχες ομάδες από άκρη σε άκρη της Χίου.

Για την προσφορά και τη δράση της αυτή, το  Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» ανακοινώνει ότι αποφάσισε να της απονείμει το Βραβείο Κοινωνικής Αριστείας για τη χρονιά 2016, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Δεκέμβρη.

"Η ομάδα «ΟΜΙΚΡΟΝ» έχει δείξει επί σειρά ετών πολύπλευρη και επιτυχημένη δραστηριότητα, κυρίως στον τομέα του περιβάλλοντος. Σημαντική και αξιοπρόσεκτη είναι η ομόθυμη δράση της και κυρίως η ανιδιοτελής προσφορά της ομάδος στο κοινωνικό σύνολο με την ολόθερμη μαζική συμμετοχή στις πυρκαγιές αλλά και στη φροντίδα των δασικών πυρήνων.

Πρωτοπόροι, με σωστή εσωτερική οργάνωση, αποτέλεσαν πρότυπο παράδειγμα για τη δημιουργία και άλλων ομάδων κοινωφελούς δράσεως στο Νησί μας. Το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» στα πλαίσια των σκοπών και των δράσεών του, σύμφωνα και με το όραμα του Καπετάν Παναγιώτη Ν. Τσάκου και της οικογενείας του, οι οποίοι αναδεικνύουν την Αριστεία ως βασικό πυλώνα προόδου της κοινωνίας, χαίρονται ιδιαίτερα που επάξια θα απονείμουν το Βραβείο Κοινωνικής Αριστείας 2016, στην πολύπλευρα και επιτυχημένα δραστηριοποιούμενη ομάδα «ΟΜΙΚΡΟΝ»." αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».

 

Σχόλια άρθρου: 0