7.9.2020 16:20

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών "Skills" είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές του

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Skills είναι έτοιμο για άλλη μια χρονιά να υποδεχτεί τους μαθητές του για τη νέα σχολική χρονιά. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά εκτός Τετάρτης και Σαββάτου απόγευμα. 

Γιατί να επιλέξω το φροντιστήριο Skills;

  • Στο σχολείο μας η χρήση της Αγγλικής Γλώσσας είναι καθημερινό εργαλείο και η άμεση επαφή πραγματοποιείται μέσα και έξω από την τάξη με ολιστική και βιωματική προσέγγιση.
  • Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τη γλώσσα και την εκμάθηση της με τους πιο σύγχρονους και διαδραστικούς τρόπους διδασκαλίας σε ένα ειδικά και πρωτοποριακά διαμορφωμένο περιβάλλον που εμπνέει τη συμμετοχή και τη δημιουργικότητα.
  • Η επιτυχία είναι αναπόφευκτη και επιτυγχάνεται με μικρά και σταθερά βήματα από την πρώτη μέρα. Τα πιστοποιητικά έρχονται σαν αποτέλεσμα αυτής της γνώσης αλλά και σαν επιβράβευση της ομαδικής προσπάθειας.
  • Τα πρωτοποριακά μας προγράμματα, τα σύγχρονα και ευχάριστα βιβλία μας και η εξατομίκευση της διδασκαλίας συμβάλλουν αποφασιστικά στη γρήγορη και σωστή εκμάθηση των ξένων γλωσσών.
  • Ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρακινώντας τον να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της ευγενούς άμιλλας. Ακολουθείται αυστηρά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να καλύπτεται η διδακτική ύλη ανά επίπεδο και σε πραγματικές ώρες. Η τακτική ενημέρωση των γονέων είναι βασική προϋπόθεση για την πρόοδο των μαθητών. Η ειλικρινής συνεργασία καθηγητών και γονέων προλαμβάνει και λύνει τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενη κατάσταση.
Η μάθηση είναι εφόδιο ζωής και δεν περιορίζεται!!

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς τηρούνται μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αντισηπτικά, ατομικά τραπεζοκαθίσματα, αποστάσεις ασφαλείας κλπ) πέραν των όσων ορίζονται από τις κείμενες διατάξεις.Επί προσθέτως έχουν πλήρως προετοιμαστεί εκπαιδευτεί και εξοικειωθεί όλοι οι διδάσκοντες του Κέντρου σε εκπαιδευτική διαδικτυακή πλατφόρμα, σε περίπτωση που η κατάσταση το απαιτήσει.

Εγγραφές και πληροφορίες Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 - 13:00 και 18:00 - 20:00 (εκτός Τετάρτη & Σάββατο απόγευμα). Επισημαίνεται ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κενών θέσεων ανά επίπεδο.

Υπεύθυνη Σπουδών: Χεννερμπίχλερ Ροζίνα

  • Εθνικής Αντιστάσεως 3
  • 2271024822
  • 6941449270

https://skills.edu.gr/

Facebook page

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ