5.10.2021 12:24

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χίου στο Monreale της Σικελίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χίου δραστηριοποιείται σε Ευρωπαϊκά προγράμματα τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια.

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + KA2 «ORIENTEERING - North, South, East, West», οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Λάρδα Στυλιανή, εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και συντονίστρια του προγράμματος και Παπαδοπούλου Μαγδαληνή, μουσικός, συναντήθηκαν με εκπαιδευτικούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών στο Monreale της Σικελίας από 20 έως 25 Σεπτεμβρίου 2021. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία από την Ιταλία, την Πολωνία, την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα και αφορά στον αθλητισμό, την υγιεινή διατροφή και σκοπό έχει να πείσει τους μαθητές και τις οικογένειές τους να υιοθετήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χίου επισκέφτηκαν δύο σχολεία της περιοχής, ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ιταλίας και προγραμμάτισαν, μαζί με τους εταίρους τους, τις δράσεις των επόμενων μηνών.

Οι μαθητές όλων των συνεργαζόμενων σχολείων θα εργαστούν πάνω στα ίδια θέματα και θα δημιουργήσουν αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα παρουσιαστεί στις ιστοσελίδες των σχολείων καθώς και στην πλατφόρμα e-twinning.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ