18.9.2023 12:10

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Erasmus+ στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Χίου συνεχίζει φέτος την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Overcoming Disabilities and Enforce Social Inclusion via 3D printing”. Συντονιστής του προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ συμμετέχουν, εκτός από το ΕΕΕΕΚ Χίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου από την Ελλάδα, το ISA13 Istituto Comprensivo Sarzana  σχολείο από την Ιταλία και το  Kirkkomännikön kouluαπό σχολείο από τη Φιλανδία. 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος αυτού, θα διεξαχθεί online, από 15-09-2023 έως 20-09-2023, εκπαίδευση με τίτλο «1st Learning Teaching and Training Activities on “Overcoming Disabilities and Enforce Social Inclusion via 3D printing”», στην οποία θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των εταίρων. 

Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει την εκμάθηση προγράμματος για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία 3D αντικειμένων, με βάση τις ανάγκες των μαθητών μας, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα διευκολύνουν την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ