28.8.2020 15:57

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για τη εκπαιδευτική κοινότητα, αφού ανακοινώθηκαν επίσημα οι βάσεις εισαγωγής των νέων φοιτητών στα Πανεπιστήμια και στα Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας. 

Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης  Κάρμαντζης, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες που κατάφεραν σε μία τόσο ιδιάζουσα εκπαιδευτική χρονιά να πετύχουν την είσοδο τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Συγχαρητήρια, επίσης, στους  άξιους εκπαιδευτικούς που καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες και διαχρονικά η Χίος βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις επιτυχίας μεταξύ των υπολοίπων περιοχών της χώρας μας. 

Εγκάρδια συγχαρητήρια, βεβαίως, και στις οικογένειες των επιτυχόντων που αγωνίστηκαν και εκείνοι μαζί τους σε όλη την πορεία της μαθητικής  τους ζωής. 

Προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν  να πετύχουν την πρώτη τους επιλογή ή την είσοδο τους σε κάποια Σχολή τους λέμε από καρδιάς μαζί με πολλές ευχές ότι η ζωή και τα όνειρα δεν σταματούν στις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι βέβαιο ότι με προσπάθεια και αγώνα θα βρουν το δρόμο της επιτυχίας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ