23.10.2021 9:20

«Στοίχημα για το νησί το Τμήμα Τουρισμού της Χίου να γίνει εξωστρεφές και να προσφέρει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγους μήνες στην αγορά οι πρώτοι απόφοιτοι

Σε μία λιτή τελετή το νεοσύστατο Τμήμα Τουρισμού που σε λίγες ημέρες θα δώσει στην κοινωνία τους πρώτους του απόφοιτους, υποδέχθηκε τους 91 πρωτοετείς φοιτητές, σε μία προσπάθεια να τους καλωσορίσει στο νησί και να τους δώσει μία πρώτη γεύση για το αντικείμενο των σπουδών τους.

Η υποδοχή των σπουδαστών συνοδεύτηκε από σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι καθηγητές εξήγησαν στους πρωτοετείς την φιλοσοφία και τον σκοπό του τμήματος, προετοιμάζοντάς τους να ενταχθούν στη ακαδημαϊκή οικογένεια.

Φετινός καλεσμένος του Τμήματος Τουρισμού, ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσσιος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις προκλήσεις του τουρισμού, ακόμα και υπό καθεστώς υγειονομικής κρίσης, ευχόμενος καλή επιτυχία τους φοιτητές.

Στις δηλώσεις τους τόσο ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεόδωρος Σταυρινούδης, όσο και οι διδάσκοντες, επεσήμαναν τον σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει το Τμήμα Τουρισμού, τόσο για τη Χίο όσο και για την Ελλάδα γενικότερα, σημειώνοντας ότι βασικότερος στόχος όλων, είναι το Τμήμα να γίνει εξωστρεφές και να βοηθήσει παρέχοντας στελέχη με πλήρη επιστημονική γνώση στην ανάπτυξη του τουρισμού.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "Π" ΣΤΟ FACEBOOK

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ