1.11.2021 12:42

Στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χίου εκπαιδευτικοί από σχολεία της Ευρώπης

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + « Friends for our Planet» , εκπαιδευτικοί από το Βέλγιο, την Ισπανία και τη Ρουμανία επισκέφτηκαν το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χίου από 16-21 Οκτωβρίου.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές τους υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Επισκέφτηκαν τις τάξεις και οι μαθητές τους δώρισαν κατασκευές και τραγούδησαν ελληνικά και αγγλικά τραγούδια σχετικά με το περιβάλλον μια και το θέμα του προγράμματος είναι η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της.

Οι συντονιστές του προγράμματος εξέτασαν την επίτευξη των στόχων του προηγούμενου έτους και προχώρησαν στο σχεδιασμό των δράσεων για το επόμενο διάστημα.

«Την προηγούμενη σχολική χρονιά ασχοληθήκαμε με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και τη μόλυνση του αέρα ενώ αυτή τη χρονιά θα ασχοληθούμε με την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας κάθε περιοχής καθώς και με τη διαχείριση απορριμμάτων.

Οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο νησί μας και έφυγαν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου μας και, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν, από τη φιλοξενία μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Χίου, το και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για τη βοήθειά τους» αναφέρει ο Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χίου σε ανακοίνωσή του. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ