2.4.2024 9:40

Σειρά επιμορφωτικών ομιλιών για γονείς στο Γυμνάσιο Κάμπου

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου - οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ με συντονιστή τον καθηγητή κο Βοξάκη Βασίλειο. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο θα διεξαχθεί μια σειρά επιμορφωτικών ομιλιών με εισηγητές ειδικούς επιστήμονες οι οποίες θα απευθύνονται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών του Γυμνασίου Κάμπου, σε εκπαιδευτικούς καθώς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. Οι ομιλίες θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κάμπου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

H πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 και ώρα 6μμ στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κάμπου.

Θέμα της ενημέρωσης είναι ο "Εθισμός στο Διαδίκτυο" και εισηγητής ο κος Κουκιάς Νικόλαος, Κοινωνικός Λειτουργός Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ