19.12.2023 19:22

Σε νέο κτίριο αρχές του 2024 το Ειδικό Σχολείο Χίου - Βίντεο

Επιτέλους τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου αποκτούν ένα κατάλληλο κτίριο στο οποίο θα μεταστεγαστούν μέχρι την ανέγερση νέου κτιρίου

Ένα βήμα πριν την πολυπόθητη μεταστέγαση βρίσκεται το Ειδικό Σχολείο Χίου, αφού η επιτροπή καταλληλότητας που επιθεώρησε το κτίριο της πρώην φαρμακαποθήκης, έδωσε το «πράσινο φως», για τη μεταστέγαση, με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να έχει πλέον τον τελικό λόγο για την οριστική ημερομηνία της μεταστέγασης.

«Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους γονείς τους», το χαρακτήρισε ο απερχόμενος Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, ευχαριστώντας τους αντιδημάρχους Γ. Πατεριμό και Ν. Ξυλά καθώς και τον Κ. Καρατζά εκ μέρους των σχολικών επιτροπών, για τη συμβολή τους.

Οι παριστάμενοι, ευχαρίστησαν δημοσίως την πρώην Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και νυν Περιφερειακή Διευθύντρια Κ. Στρατάκη η οποία ανάλαβε προσωπικά το έργο της μεταστέγασης αλλά και τους γονείς οι οποίοι αναζήτησαν ακίνητο κατάλληλο για μεταστέγαση.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ