1.2.2021 18:48

Σ. Σταυρινούδης: «Κακώς δεν λειτούργησε πιο νωρίς η δια ζώσης διδασκαλία»

Θετική σε γενικά πλαίσια ήταν η πρώτη εικόνα, έναρξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια για την ΕΛΜΕ Χίου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ, Σταύρο Σταυρινούδη το πρόβλημα στην εκπαίδευση εντοπίζεται κυρίως Πανελλαδικά.

Η επαναλειτουργία των σχολείων ωστόσο δεν ξεκίνησε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σύμφωνα με τον ίδιο καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν μαζικά rapid test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Τον ίδιο προβληματισμό με ανθρώπους του εμπορίου φαίνεται να υιοθετεί ο κ. Σταυρινούδης σχετικά με τον χαρακτηρισμό κόκκινων και μη περιοχών που σήμερα λειτουργεί ως ένας μπούσουλας για την επιβολή  μέτρων από την Κυβέρνηση.

«Η Χίος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα όλο το προηγούμενο διάστημα άρα φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι τα σχολεία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν δια ζώσης» δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Τέλος ασύγκριτη φαίνεται για την ΕΛΜΕ να είναι η δια ζώσης διδασκαλία ενώ σύμφωνα με τον κ. Σταυρινούδη : «Ότι έχει διδαχθεί στην εξ αποστάσεως διδασκαλία θα πρέπει να επαναδιδαχτεί στην δια ζώσης».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ