12.4.2024 14:10

Ομάδες επιτηρητών στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας - Μέχρι τις 30 Απριλίου οι αιτήσεις

Το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 και την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιούνται οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική γλώσσα στο 1ο ΓΕ.Λ. Χίου. 

Προσκαλούμε το διοικητικό προσωπικό Πανεπιστημίων, τους εκπαιδευτικούς του Δημοσίου ή του Ιδιωτικού Εκπαιδευτικού Τομέα και τους δημοσίους υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκρότηση ομάδων επιτηρητών (Ο.Ε.) για τις εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού γλωσσομάθειας (ΚΠγ), Α' περιόδου Μαΐου 2024, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.chi.sch.gr από τη Δευτέρα 15/04/2024 μέχρι και την Τρίτη 30/04/2024. Η σχετική αίτηση επισυνάπτεται. 

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν και οι σπουδαστές των Ανωτέρων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων διότι σε περίπτωση που το προσωπικό από τις ανωτέρω κατηγορίες δεν επαρκεί για τη συγκρότηση ομάδων επιτηρητών (Ο.Ε.), δύναται να ορίζονται σπουδαστές των Ανωτέρων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Στις Ο.Ε. επιτρέπεται να συμμετάσχουν όσοι είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων ξένων γλωσσών αρκεί να μην επιτηρούν στις αίθουσες που εξετάζεται η αντίστοιχη του Τμήματος αποφοίτησης τους ξένη γλώσσα. 

Από τις Ο.Ε. αποκλείονται, επίσης, όσοι έχουν στο ίδιο εξεταστικό κέντρο σύζυγο ή συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τρίτου βαθμού ως υποψήφιο. (Θα υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση επιλογής). 

Η αποζημίωση για κάθε ημέρα επιτήρησης (το ανώτερο τέσσερις (4) ώρες ανά ημέρα) ορίζεται σε 30 ευρώ με την αριθμ. πρωτ. 44936/Α5/2021(ΦΕΚ 1612/20-04-2021 τ.Β'). Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν υπόψη ότι η αίτηση συμμετοχής στην Ομάδα Επιτηρητών είναι δεσμευτική για την παρουσία τους στις εξετάσεις για τη μέρα/μέρες που θα δηλώσουν και ότι οι συνολικά τέσσερις (4) ώρες απασχόλησης τους ενδέχεται να μην είναι συνεχόμενες. Μόνο οι επιλεχθέντες επιτηρητές θα ενημερωθούν για τις μέρες και ώρες απασχόλησης τους, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά. 

Παρακαλούμε για την προσοχή των ενδιαφερομένων όσον αφορά τη συμπλήρωση του Ταμείου κύριας ασφάλισης. 

Βρείτε την αίτηση εδώ

Αρχείο PDF

aitisi

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ