30.6.2023 13:55

Μέχρι τέλος Ιουλίου η ολοκλήρωση των εργασιών στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου- Βίντεο

Το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα ολοκληρωθούν οι επισκευαστικές εργασίες στο 5ο  Δημοτικό Σχολείο Χίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου.

Σε αυτό το πλαίσιο το πρωί της Παρασκευής, στελέχη της Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκαν το κτίριο, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το περασμένο 3μηνο, με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να σημειώνει ότι όσοι έθεσαν ζητήματα ασφαλείας διαψεύστηκαν στην πράξη.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Γιάννη Ξενάκη, λέγοντας ότι, το έργο θα παραδοθεί στη σχολική κοινότητα νωρίτερα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σημειώνοντας παράλληλα ότι η μελέτη για το κτίριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου που έχει κριθεί ως ακατάλληλο θα είναι έτοιμη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024, ώστε μαζί με το Ειδικό Σχολείο Χίου να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ