27.11.2023 10:07

Με τιμή στον Αντώνη Φαράκλα ο εορτασμός της γενέθλιας ημέρας του Ανδρεάδειου Γυμνασίου και Λυκείων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων & Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου & Λυκείων Βροντάδου, προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση εορτασμού της γενεθλίου ημέρας των Διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου και του Συλλόγου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της πτέρυγας “Σταμάτης Κριμιζής” του συγκροτήματος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βροντάδου.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Αντώνιος – Στάμος Φαράκλας απόφοιτος του Ναυτικού Γυμνασίου για την εν γένει προσφορά του στην Ναυτιλία και στο Βροντάδο και θα ανακοινωθεί η δημιουργία Δικτύου Εθελοντών του Συλλόγου καθώς και μια πρωτοποριακή δράση που αφορά στη ναυτιλία και τους ναυτικούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Παντελής Σαλλιάρης, πρόεδρος ΔΣ συλλόγου:  Προσφώνηση, ανακοίνωση δράσεων του Συλλόγου μας

Χριστόφορος Ανδρεάδης, γραμματέας σωματείου συνταξιούχων ναυτικών Βροντάδου:  Η προσφορά του κ. Αντωνίου – Στάμου Φαράκλα στη ναυτιλία και τους Χιώτες ναυτικούς.

Μαριάννα Πελαντή, πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Βροντάδου: Η προσφορά του κ. Αντωνίου – Στάμου Φαράκλα στην κοινωνία του Βροντάδου.

Απονομή τιμητικής πλακέτας

Ομιλία του κ. Αντωνίου – Στάμου Φαράκλα με θέμα: Οι εξελίξεις στη ναυτιλία τα τελευταία 40 χρόνια.

Μικρή δεξίωση

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ