10.11.2023 11:15

Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων από τον Σύλλογο Αποφοίτων και Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου

Ο Σύλλογος Αποφοίτων & φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων, σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στις εκπαιδευτικούς Πόλυ Βασιλάκη και Κατερίνα Ζαννίκου στο πλαίσιο του Δικτύου Εθελοντών του Συλλόγου μας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η προσφορά στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες κάθε ηλικίας μιας χρήσιμης και ανέξοδης δημιουργικής απασχόλησης, μέσα από την επαφή με τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία. 

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες, ημέρα Τετάρτη και ώρα 05:00 μ.μ. στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης για το πρόγραμμα και τις δυνατότητες της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29-11-2023 και ώρα 05:00 μμ στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου (είσοδος από την οδό Γεωργίου Χ”Φρ. Ανδρεάδη 107).

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας που θα προκύψει από τη συμπλήρωση και αποστολή της ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση: https://forms.gle/eTLbhE8zqDuZfzdA8.

Παράλληλα, ο Σύλλογός στην ετήσια εκδήλωσή του που θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, θα ανακοινώσει τη δημιουργία του Δικτύου Εθελοντών του Συλλόγου, τις πρώτες δράσεις του, το σχεδιασμό ενός πρωτοποριακού project για την ναυτιλία και τους ναυτικούς μας και θα τιμήσει τον απόφοιτο των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βροντάδου κ. Αντώνη – Στάμο Φαράκλα για την εν γένει προσφορά του τόσο στον χώρο της ναυτιλίας όσο και στον Βροντάδο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ