16.2.2021 19:17

Κλειστοί και αύριο οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται στους χώρους

Κλειστοί και αύριο θα παραμείνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου. Οι καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Γ. Μανάρα δεν επιτρέπουν την τήρηση υγειονομικών μέτρων, όπως είναι ο αερισμός των αιθουσών. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 18/2 .

Το χρονικά διάστημα στο οποίο παραμένουν κλειστοί αξιοποίησε το Νομικό Πρόσωπο το οποίο σε συνεργασία με την Διεύθυνση καθαριότητας προέβησαν στην απολύμανση των βρεφονηπιακών σταθμών.

«Έχουν απολυμανθεί όλοι οι χώροι και στόχος μας είναι να εμπνέουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους χώρους των βρεφονηπιακών μας σταθμών» δήλωσε ο κ. Μανάρας.

Ανοιχτές οι πόρτες του Κ.Α.Π.Η. για συμπολίτες που αναζητούν ζεστό χώρο

Το Κ.Α.Π.Η., το οποίο από τον Μάρτιο του 2020 θα κλείσει επίσημα και έναν χρόνο αναστολής λειτουργίας είναι ανοιχτό για τρεις μέρες για κάθε συμπολίτη, που χρειάζεται  μια ζεστή στέγη. «Το τριήμερο παραμένει ανοιχτό από τις 08:00 π. μ. έως τις 20:00 μ.μ. το Κ.Α.Π.Η. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Όποιος συμπολίτης μας έχει ανάγκη έναν χώρο φιλικό και ζεστό το Κ.Α.Π.Η. είναι ανοιχτό» θέλησε να επισημάνει.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ